Новини

Новий продукт компанії. Водорозбірна колонка

25

Січ 2022

xx

У 2022 році Fabryka Armatur JAFAR S.A. представляє в Україні новий продукт – водорозбірну колонку тип 8001 «ARCTIC». Ця колонка є другою генерацією колонки тип 8001. Порівняно з попередньою версією «ARCTIC» має низку особливостей та переваг. Більш детальну технічну інформацію щодо нового продукту ви знайдете, перейшовши по посилання.

Увійти до кабінету

Реєстрація

Зверніть увагу!!!

Вносячи у регистраційну форму свої особисті дані, необхідні для реєстрації, Ви погоджуєтесь з тим, що вони будуть зберігатися на сервері та будуть доступні для адміністрації сайту. Адміністрація сайту, у свою чергу, зобовязується не публікувати вищевказані дані на загальнодоступних сторінках сайту та не передавати їх третім особам!

Я розумію

Реєстрація

Вхід
Jafar

ТОВ «ЯФАР Україна» особливу увагу приділяє роботі з проектними організаціями, які займаються проектуванням мереж зовнішнього водопостачання і каналізації, систем тепло і газопостачання, а також інших інженерно-технологічних мереж промислових підприємств, житлових і адміністративних будівель і споруд.

Основні напрями цієї роботи:

  1. Проведення технічних семінарів і презентацій обладнання JAFAR.
  2. Технічні консультації на стадії підбору обладнання.
  3. Інформаційна підтримка. Надання всієї необхідної технічної інформації, сертифікатів, креслень обладнання в форматі DWG.

Мало мати якісне обладнання, потрібно також забезпечувати якісне і всебічне його супровід на всіх стадіях проектування. Для цього на нашому сайті ми створили окрему сторінку для проектувальників.

Пройшовши процес реєстрації Ви зможете отримати доступ до максимального обсягу технічної інформації, яка необхідна Вам для виконання проектних робіт, отримувати технічні консультації по обладнанню JAFAR, інформацію про плануємих семінарах і презентаціях, які будуть проводитися у Вашому місті, а також стати учасником програми ProjectClub.

Реєстрація